5
2023/09/23 - 2024/04/01
Astelehen, Asteartea, Asteazkena, Osteguna, Ostirala, Larunbata, Igandea
Ordutegia
Goiza, Arratsaldea
Iraupena: 
Aprox. 30 min.
Hizkuntzak: 
Katalana
Gurpil-aulkietarako lekuak
Azpititulazioa
Doan

Bisita librea
Museoak eta erakusketak
Arte plastiko eta ikusizkoak

T’atreveixes a travessar a l’altra banda del mirall, tal com va fer l’Alícia de Lewis Carroll? “Miralls” et convida a explorar la realitat que hi ha “dins” i “fora” d’aquests objectes.

“Miralls” és una proposta sorprenent per a totes les edats que combina les matemàtiques amb la manipulació de la llum. Descobreix com la realitat varia segons des del lloc on es miri.

Per mitjà d’un accés espectacular, l’exposició convida el visitant a travessar, literalment, un mirall. A partir d’aquest moment, s’inicia el recorregut expositiu per conèixer primer aquests objectes des del vessant més accessible: els miralls plans, corbs, calidoscòpics..., descobrir-hi aspectes matemàtics i començar a preguntar-nos sobre allò que reflecteixen. Després d’això, i a través d’un calidoscopi construït a escala humana, passem a l’altra cara del mirall, on la llum es converteix en protagonista. L’exposició acaba amb una sorpresa que ens farà “volar”.

Denboraldiaren arrakasta
Oso bisuala
Apustu ziurra
Publiko guztiak

Atsedenaldirik gabe
Egitarauari buruzko informazio gehiago: 
De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Non egiten den

Av. Blondel, 3.
25002
Lleida
973270788

Antolatzailearen kontaktua

Servei d’Atenció al Visitant de CaixaForum Lleida caixaforumlleida@magmacultura.com
973270788