5
23/09/2023 al 01/04/2024
Lunes, Martes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado, Domingo
Horario
mañana, tarde
Duración: 
Aprox. 30 min.
Idiomas: 
Català
Plazas disponibles para silla de ruedas
Subtitulación
Gratis

Visita libre
Museos y exposiciones
Artes plásticas y visuales

T’atreveixes a travessar a l’altra banda del mirall, tal com va fer l’Alícia de Lewis Carroll? “Miralls” et convida a explorar la realitat que hi ha “dins” i “fora” d’aquests objectes.

“Miralls” és una proposta sorprenent per a totes les edats que combina les matemàtiques amb la manipulació de la llum. Descobreix com la realitat varia segons des del lloc on es miri.

Per mitjà d’un accés espectacular, l’exposició convida el visitant a travessar, literalment, un mirall. A partir d’aquest moment, s’inicia el recorregut expositiu per conèixer primer aquests objectes des del vessant més accessible: els miralls plans, corbs, calidoscòpics..., descobrir-hi aspectes matemàtics i començar a preguntar-nos sobre allò que reflecteixen. Després d’això, i a través d’un calidoscopi construït a escala humana, passem a l’altra cara del mirall, on la llum es converteix en protagonista. L’exposició acaba amb una sorpresa que ens farà “volar”.

Éxito de la temporada
Muy visual
Una apuesta segura
Todos los públicos

Sin entreacto
Más información del horario: 
De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h Diumenges i festius, d’11 a 14 h

Donde se hace

Av. Blondel, 3.
25002
Lleida
973270788

Contacto del organizador

Servei d’Atenció al Visitant de CaixaForum Lleida caixaforumlleida@magmacultura.com
973270788