Taula italiana
2024/10/05
Larunbata
Ordutegia
GauaSaioak
Iraupena: 
70 min
Hizkuntzak: 
Katalana
Gurpil-aulkietarako lekuak

Ikuskizuna
Antzerkia
Testu antzerkia

A l’ocàs de les seves carreres, dues grans actrius enemistades durant tota una vida es veuen forçades a coprotagonitzar un nou espectacle juntes. «Taula italiana» ens submergeix en un món ple d’enveges, fama, èxit i fracassos, on les decisions que prenem a la vida marquen el nostre destí. Amb un ritme frenètic i escenes hilarants, els personatges ens mostraran les llums i ombres de la vida artística, explorant les tensions i alegries de la competència i la recerca de reconeixement. Un espectacle que parla del relleu generacional, de la manca d’oportunitats, del pas del temps inexorable en el món de les arts escèniques des del punt de vista de quatre dones . Un homenatge a totes aquelles actrius que han lluitat durant tota la seva vida, suportant temps difícils en una professió on les artistes sovint no eren valorades com es mereixien.

Fitxa artística

Dramatúrgia: Rafel Gallego i David Mataró

Direcció: Sergio Baos

Intèrprets: Aina Frau, Ann Perelló, Alba Flor i Esperança Font.

Ajudant de direcció: Marga López

Producció executiva: Luis Baró

Ajudant de producció: Laura Porcel

Espai sonor: Sara Mingolla

Espai escènic: Marga López

Il·luminació: Joan M. Albinyana

Distribució: El Somni Produccions

Col·laboració: Ajuntament d’Andratx, Ajuntament de Calvià, Ajuntament de Llubí, Ajuntament de Capdepera i Ajuntament d’Artà

El Somni Produccions és una productora teatral fundada el març de 2012 per Joan Porcel. El panorama de crisi no ha dissuadit les ganes de fer un teatre de text compromès i de qualitat. Tant les adaptacions de clàssics com les noves dramatúrgies contemporànies formen part del catàleg de produccions duites a escena que s’han representat tant en teatres com en sales alternatives i en espais no convencionals. Viure l’ espectacle en proximitat és la filosofia de la productora i creiem profundament que la principal virtut del teatre és saber adaptar-se a l’entorn per a poder arribar molt lluny amb el nostre missatge. Produccions realitzades: Mamaaaà! (2012), Ivànov: ja no hi ha mosques (2013), Un matrimoni de Boston (2014), Quan venia l’esquadra (2015), Un tramvia anomenat desig (2016), Smiley (2017), La malcontenta (2019), Senyoreta Júlia (2019), Els condemnats (2019), Paradís (2020), Fake (2021).

Apustu ziurra
Publiko guztiak

Atsedenaldirik gabe

Non egiten den

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma
971219700

Antolatzailearen kontaktua

Mari Pau Ruiz info@firab.org
971178996

Saioak

Larunbata
05
Urri
Ordua
22:00
Espazioa
Sala Petita

Irisgarritasuna

  • Gurpil-aulkietarako lekuak