!!! (CHK CHK CHK) + ELYELLA
2024/08/03
Larunbata
Ordutegia
ArratsaldeaSaioak
Hizkuntzak: 
Ingeles
Gurpil-aulkietarako lekuak

Ikuskizuna
Musika
Pop

El ball estarà servit en Es Jardí de la mà dels californians !!! (Chk Chk Chk) i el duo de DJ i productors espanyols ELYELLA.

 

Per a !!! (Chk Chk Chk), la música ha de ser un lloc on pot ocórrer qualsevol cosa. I això ho apliquen a cadascun dels seus concerts en els quals, amb Nic Offer al capdavant, mai se sap el que pot passar. La seva visita a Es Jardí ens brindarà una nova oportunitat per a comprovar-ho.

Fa 25 anys que la banda californiana assentada a Nova York i una de les grans formacions de dance-punk llança temes urgents i arrasadores a la pista de ball. Més de dues dècades en les quals no han deixat de reinventar-se amb cada disc. La prova més recent és el seu novè àlbum, Let It Be Blue (2022), en el qual porten aquest sentiment de transformació radical cap a nous territoris.

 

ELYELLA s’ha convertit en la parella imprescindible de tots els festivals nacionals. Ballem amb ells a Mallorca Live Festival 2022 i aquest estiu ens faran vibrar a Es Jardí. Des que comencés la seva carrera en comú en 2010, el duo de DJ i productors espanyols compost per ELLA i MØNØ ha creat una impactant arquitectura sonora construïda al voltant de l’electrònica, el pop i el rock.

Amb les seves enèrgiques sessions han conquistat clubs i sales de Barcelona, Madrid, Bilbao, Londres o Lima. En 2017 van crear el seu segell discogràfic, Vanana Records, i van començar a llançar la seva pròpia música amb el EP Lovers (2018). En ell estava la seva col·laboració amb Viva Suecia, ‘Todo lo que Importa’, un dels hits més corejats en l’escena independent. En 2019 van publicar el seu primer disc, Dreamers, amb col·laboracions de Zahara, Jero Romero i Neuman, entre altres.

Helduak
Gazteak
Publiko guztiak

Aire zabalean
Zutikako ikuskizuna

Antolatzailearen kontaktua

971715056

Saioak

Larunbata
03
Abuztu
Ordua
19:00

Irisgarritasuna

  • Gurpil-aulkietarako lekuak