5
Imatge de la coreografia "Minus 16" d'Ohad Naharin. Fotògraf: Jordi Vidal
2024/02/23
Ostirala
Ordutegia
GoizaSaioak
Iraupena: 
1 hora
Doan

Ikuskizuna
Dantza
Garaikidea

IT Dansa oferirà al Teatre Ovidi Montllor de l’Institut del Teatre diverses funcions gratuïtes. Dins el programa educatiu ‘Dansa Compartida", ballaran les coreografies Twenty Eight Thousand Waves de Cayetano Soto i Minus 16 d'Ohad Naharin.

La primera coreografia, creada el 2014 per al Ballet BC de Canadà, es va inspirar en els cops que pateix de mitjana un petrolier per les onades del mar —que són vint-i-vuit mil al dia— com a concepte per parlar de la resiliència, la vida i la mort, i la capacitat de supervivència. La coreografia s’interpreta a través de moviments extrems i desafiants, com ho són les onades que colpegen i les lliçons vitals que comporten. Cayetano Soto va ser ballarí de la primera promoció d’IT Dansa i actualment és un coreògraf de renom internacional.

Minus 16, creada pel coreògraf israelià Ohad Naharin, recorre músiques que passen pel cha-cha-cha, el mambo o cançons populars d'Israel; uns temes que ens resulten familiars i molt agradables. La peça transcorre ràpidament per diversos estats d'ànim, de l'alegria a l'abatiment, de la intimitat a la diversió en grup i finalitza quan cada ballarí surt a buscar la seva parella entre el públic.

Oso bisuala
Publiko guztiak

Non egiten den

Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004
Barcelona
932273900

Antolatzailearen kontaktua

932273900

Aurreko saioak

Ostirala
23
Otsail
Ordua
11:00
Espazioa
Teatre Ovidi Montllor