2023/02/25
Larunbata
Ordutegia
ArratsaldeaSaioak
Iraupena: 
1h aprox
Taldeentzako plazak
Gurpil-aulkietarako lekuak
Doan

Emanaldia
Zinema
Haurrentzat

Petits Cinèfils és un programa que contribueix a construir la mirada de l’espectador per gaudir del millor cinema. Proposa una programació familiar al llarg de l’any basada en una selecció curosa i variada de pel·lícules per iniciar petits i grans en el món del cinema. Les pel·lícules s’agrupen en cicles monogràfics que tenen com a fil conductor un autor, un realitzador, un estudi d’animació o una temàtica i amb el programa es pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d’animació utilitzades arreu del món.

A l’inici de cada sessió, l’equip educatiu de CaixaForum presenta la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques per interpretar-la i gaudir-la, i convida el públic assistent a un debat en família posterior a la projecció. En aquesta mateixa pàgina també us podeu descarregar la fitxa educativa amb més detalls sobre la projecció per preparar la visita i en la qual, a més a més, proposem algunes activitats que s’hi relacionen per seguir gaudint-la des de casa.

Tornen els nostres conillets amb les seves entremaliadures! Aquesta vegada, en Topitos i en Manchitas es posen a cuinar, se’n van al circ, surten a collir bolets i fins i tot organitzen la festa de Cap d’Any! Com sempre, voldran fer les coses el millor possible, però tot no els sortirà com ho tenien previst...

Idioma original en suec, doblada al castellà.

DISSABTE 25 DE FEBRER DE 2023

Familiarra
Haurrentzat
Gazteak
Taldearen gutxieneko lekuak: 
5
Taldearen gehieneko lekuak: 
10

Non egiten den

Carrer Cristòfor Colom, 2
43001
Tarragona
977249871

Antolatzailearen kontaktua

Direcció CaixaForum Tarragona caixaforumtrg@fundaciolacaixa.org
977249871
Aholkularitza orduak: 
9.00 - 14.00 - 16.00 - 19.00 h