2022/11/25
Ostirala
Ordutegia
GauaSaioak
Iraupena: 
1h
Since 3 €

Ikuskizuna
Dantza
Garaikidea

Després de 25 anys de carrera i d'haver aconseguit un estil molt personal i sempre recognoscible, Sol Picó s'endinsa en aquest espectacle en el món de la paraula d'una forma contundent i compromesa... qui havia dit que els ballarins només saben ballar?

Inspirant-se en el gènere de la revista espanyola i la seva picaresca, aquesta peça juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre ficció i realitat, sempre amb la ironia i el sentit de l’humor que caracteritza el llenguatge de Sol Picó.

 

Sinopsi

Sigueu benvinguts i benvingudes al Paral·lel. Sí, aquí hi ha plomes per tot arreu: als vestits de la protagonista, però també suspeses del no-res, com a part d’una escenografia que utilitza tots els recursos actuals per retre un homenatge al Paral·lel de fa cent anys.

Sol Picó és una vedet que comparteix amb el públic els seus records, les seves vivències i experiències. O potser són els seus somnis, la projecció d’uns desitjos que mai no es van arribar a fer realitat? Entre la tendresa i la decadència, l’espectacle s’endinsa en els sentiments i temors que acompanyaven els artistes del Paral·lel, però que també ens acompanyen a tots nosaltres avui: la por de la mort, la pèrdua, la degradació…

 

Malditas plumas és un espectacle carregat d’humor i ironia que, després del seu pas per Temporada Alta, Teatros del Canal i el Grec Festival de Barcelona i la Beckett, arriba a L’Atlàntida.

Ficció i realitat es barregen en el cabaret imaginat per una de les grans de la dansa contemporània al nostre país. Sol Picó ens transporta al Paral·lel dels anys 20 i dona vida a una de les vedets que l’habitaren.

Helduak
Gazteak
Publiko guztiak

Aurreko saioak

Ostirala
25
Azaroak
Ordua
20:00
Espazioa
Ramon Montanyà