Vibrance + Median
2022/03/25
Ostirala
Ordutegia
GauaSaioak
Since 3 €

Ikuskizuna
Dantza
Garaikidea

Hiroaki Umeda és un coreògraf i artista multidisciplinar reconegut com una de les principals figures de l’escena artística de vanguardia japonesa. L’ús de les arts digitals, com el mapping, la projecció i el disseny d’il·luminació eleven les seves creacions a altures que en rares ocasions es veuen al mon de la dansa.

VIBRANCE
Entre la dansa contemporània i la dansa urbana, el trio Vibrance posa llum sobre l’impressionant físic de tres ballarines japoneses de pop i hip hop. El coreògraf aplica els seus propis principis coreogràfics i visuals a les seves tècniques i gestos. Difractats, desarticulats, contrastats, aturats sobtadament, els moviments formen un mecanisme complex i hipnòtic.
Aquesta peça és una demostració de la relació entre la quietud i el caos.

MEDIAN
A l’examinar una substància viva a nivell microscòpic, quasi no hi ha límits perceptibles entres els cossos humans i no humans, En aquesta peça, Hiroaki Umeda, persegueix l’antiga creença i fascinació de que el cos humà és una part integral de la natura, on simplement no hi ha distinció amb altres éssers vius. Per a Umeda, la coreografia no es limita únicament al cos humà sinó a tot allò que es capaç de crear moviment.

Vibrance
Coreografia: Hiroaki Umeda
Dansa: AYUMI, Chika-J, YULI

Median
Coreografia: Hiroaki Umeda
Dansa: AYUMI, Chika-J, YULI

Quinzena Metropolitana de Dansa

Publiko guztiak

Non egiten den

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat
934036795

Antolatzailearen kontaktua

Ariadna Cruz acruz@l-h.cat
934032930
Aholkularitza orduak: 
De 9 a 15 h

Aurreko saioak

Ostirala
25
Martxo
Ordua
20:00
Espazioa
Sala A - Teatre Joventut