2021/06/06
Igandea
Ordutegia
GoizaSaioak
Iraupena: 
6h
Gurpil-aulkietarako lekuak
Doan

Ikuskizuna
Musika
Contemporánea

Accés al Castell gratuït a partir de les 10h. Activitats a partir de les 12h. Hi haurà un espai gastronòmic amb menjar i beguda.

12h Espectacle Familiar "A la Fresca" de la Cia Anna Confetti
Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d'un recorregut. Escenes quotidianes i alhora surrealistes, que portades l'extrem esdevenen còmiques. Per a totes les edats i somriures!

13 i 16h Hip Horns Brass Collective
Formada per tres generacions diferents de músics de jazz i música moderna que han aconseguit trobar la fórmula d’un so únic que els diferencia de la resta de projectes brass de l'estat. Un show poderós tant a l’escenari com a peu de carrer amb una barreja de la música de New Orleans, el hip hop i altres elements propis dels estils afroamericans.

17h Tarquim
És un projecte musical dedicat a la creació de noves cançons a partir de l’estudi de tradicions musicals folklòriques i populars. El lidera el saxofonista, flautista, compositor   productor Pau Vidal que a més, també és professor del Taller de Músics i membre de The Gramophone All Stars Big Band. A Cuba (Say It Loud, 2020) és el seu segon disc on l’objecte d’estudi són gèneres com la descarga, el danzón, el txa-txa-txa, el guaguancó, la columbia i el bolero.

13:30h – 18h Rebelmadiaq i el seu sound system artesanal ofereixen una experiència musical diferent que recupera l’esperit comunitari de la música negra i caribenya a través d’esdeveniments on trencar la clàssica dinàmica: escenari-públic i compartir les freqüències que emanen dels seus altaveus de fusta autoconstruïts.

 

Aire zabalean
Denboraldiaren arrakasta
Apustu ziurra
Publiko guztiak

Alkohol edo drogen kontsumoa
Aire zabalean
Epe luzeko ikuskizuna

Non egiten den

Ctra. de Montjuïc, 66
08038
Barcelona
932564440 - 932564445

Antolatzailearen kontaktua

Reserves Castell de Montjuïc reservescastellmontjuic@bcn.cat
Marina Castillón mediaciocastell@bcn.cat
932564440 - 932564445
Aholkularitza orduak: 
Dll - dv 9-14h

Aurreko saioak

Igandea
06
Ekain
Ordua
12:00
Espazioa
Castell de Montjuïc

Irisgarritasuna

  • Gurpil-aulkietarako lekuak