2024/09/02 to 2024/12/20
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday
Schedule
morning, afternoon
Duration: 
2 hores
Languages: 
Spanish
Catalan
Places for groups
Induction loop
Tactile elements
Brochures in Braille
Easy reading hand programs
Guided tour & touch experience

Workshop
Museums and exhibitions
Science

Com es van formar les muntanyes i valls del Pirineu? En aquesta activitat en format de taller explicarem la història geològica del Pirineu, el relleu de l'Alt Urgell i la formació i edats de les roques que podem trobar al nostre territori.

Aquest taller disposa de material dissenyat i produït amb alt relleu i braille.

Per complementar el taller, sortirem a l'exterior en una visita guiada a través d'un intinerari geològic urbà pel centre històric, concretament pel carrer dels Canonges per revelar interessants testimonis sobre la geologia i la història de la ciutat.

Adaptem els tallers a persones amb necessitats especials sota demanda, i disposem d'un KIT sensorial (auriculars aïllants acústics i material "fidget toys" antiestrès) per a persones amb TEA, a més d'una guia social d'anticipació.

https://espaiermengol.cat/accessibilitat/

Aquesta activitat va acompanyada d'una narrativa social per a persones amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) amb pictogrames de l'ARASAAC (Aragonès Centre de Comunicació Augmentativa
i Interpretativa) per ser utilitzades abans de la visita amb l'objectiu de fomentar les habilitats de planificació i organització, i alhora ajudar a prendre consciència a l'infant que estarà en un
entorn desconegut i fent una activitat diferent conjunta amb el grup classe i finalment conèixer amb antelació les condicions ambientals de cada espai.

Family
Kids
Youth
Minimum places for the group: 
5
Maximum places for the group: 
25

Where it takes place

Carrer Major, 8
25700
Seu d'Urgell
973353057

Apropa equipamient contact

Anna López Portell alopez@espaiermengol.cat
973353057
Advisory hours: 
De dilluns a divendres de 10h a 14h.