2024/08/22
Thursday
Schedule
nightSessions
Duration: 
90 min
Languages: 
Spanish
Since 3 €

Show
Music
Couplet

El 1997, Martirio i el trio de Chano Domínguez (amb Javier Colina i Guillermo McGill) editen l’àlbum Coplas de madrugà, primer disc de la història que combina copla i jazz. 

El projecte neix quan els dos protagonistes es reuneixen a la casa de Chano (Cadis) l’any anterior, per donar forma al projecte que tenen en ment: fusionar dos gèneres dels quals són amants i deutors, que s’acoblen perfectament en harmonies, temporalitat, sentiment i temàtica, i que, a més, han acompanyat les seves vides.

Martirio i Chano volien voltejar “un clàssic”, generar-ne una altra lectura musical, més propera al jazz, i atorgar a aquest gènere històries inigualables de la lírica, la poesia i la dramatúrgia espanyoles, joies d’excel·lents autors nacionals.

El 2022, Coplas de madrugá va celebrar els seus 25 anys d’existència. Enguany, el Principal de Maó es fa ressò d’aquest aniversari amb la unió d’aquest carismàtic, inigualable i irrepetible quartet d’artistes; concert, festa i celebració de l’aliança autèntica, possible i enriquidora entre el jazz i la copla.

Adults
Youth

High demand

Where it takes place

Costa Deià, 40
07702
Maó
971355603

Apropa equipamient contact

Taquilla Teatre Principal de Maó taquilla@teatremao.com
971355603
Advisory hours: 
De martes a viernes de 10 a 13h

Past sessions

Thursday
22
August
Time
21:00