2024/05/22
Wednesday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
Aprox. 1h
Languages: 
Spanish
Places available for wheelchair users
Free

Presentation
Other

Encreuem el còmic amb altres àrees de coneixement, amb altres llenguatges i disciplines. Aquestes combinacions permeten "llegir" novel·les gràfiques des d'una perspectiva nova.

En aquesta segona sessió, la humorista Nerea Pérez de Las Heras abordarà l'obra de la historietista nord-americana Alison Bechdel.

Nerea Pérez de Las Heras és coneguda per la seva feina com a periodista i còmica. Fa uns anys que fa humor polític en públic a través del xou Feminismo para torpes, que es va convertir en un llibre (Planeta), i una sèrie de vídeos per al diari El País. En l'actualitat condueix el podcast "Saldremos mejores" juntament amb Inés Herand i representa l'obra de teatre Cómo hemos llegado hasta aquí al costat d'Olga Iglesias. Al llarg de la seva trajectòria professional ha escrit en mitjans com ara El PaísSModaVogueEsquire Glamour i ha col·laborat en diversos programes de ràdio i televisió.

CÒMIC+ és una activitat que forma part del cicle La vida en vinyetes, comissariat per Mery Cuesta, crítica cultural i comissària d'exposicions.

Blockbuster
Very visual
A safe bet
All audiences

No intermission

Where it takes place

Av. Blondel, 3.
25002
Lleida
973270788

Apropa equipamient contact

Servei d’Atenció al Visitant de CaixaForum Lleida caixaforumlleida@magmacultura.com
973270788

Past sessions

Wednesday
22
May
Time
19:00
Place
CaixaForum Lleida

Accessibility

  • Places available for wheelchair users