2024/05/08
Wednesday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
Aprox. 1h
Languages: 
Catalan
Places available for wheelchair users
Free

Presentation
Museums and exhibitions
Culture

Encreuem el còmic amb altres àrees de coneixement, amb altres llenguatges i disciplines. Aquestes combinacions permeten “llegir” novel·les gràfiques des d’una nova perspectiva. En aquesta sessió, el saxofonista i compositor Dani Nel·lo abordarà l'univers musical del dibuixant Robert Crumb, expressant els seus còmics sobre figures i anècdotes del jazz, el blues i el country.

Dani Nel·lo és saxofonista, compositor i productor. Va començar la seva carrera amb 17 anys com a saxofonista del grup barceloní de rock’n’roll Los Rebeldes, amb qui va gravar vuit discos. A partir d’aquí, s’ha desenvolupat en diverses formacions, com ara Nel·lo y la Banda del Zoco, Tandoori Lenoir o Los Mambo Jambo, banda amb la qual ha gravat sis discos i amb la qual, actualment, està de gira internacional. En solitari va continuar la seva carrera amb els projectes Los Saxofonistas Salvajes i Organ Trio. La seva trajectòria s’ha desenvolupat en l’àmbit del rhythm and blues, el rock’n roll i el jazz, i ha col·laborat amb figures de caràcter internacional com Los Lobos, Lee Rocker, Raimundo Amador, Ariel Rot, Jackson Browne o Bunbury. Des del 2017, dirigeix i presenta el programa de ràdio Jazz Watusi a iCat.

CÒMIC+ és una activitat que forma part del cicle La vida en vinyetes, comissariat per Mery Cuesta, crítica cultural i comissària d’exposicions.

Blockbuster
Very visual
A safe bet
All audiences

No intermission

Where it takes place

Av. Blondel, 3.
25002
Lleida
973270788

Apropa equipamient contact

Servei d’Atenció al Visitant de CaixaForum Lleida caixaforumlleida@magmacultura.com
973270788

Past sessions

Wednesday
08
May
Time
19:00
Place
CaixaForum Lleida

Accessibility

  • Places available for wheelchair users