2024/07/04
Thursday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
117 min
Languages: 
Catalan
Places available for wheelchair users
Free

Screening
Cinema
For kids

En Miles Morales, un jove adolescent fanàtic de Spider-Man, adquireix superpoders quan el pica una aranya radioactiva (igual que al seu superheroi!). Aquest fet canvia del tot la vida d'en Miles: ara ha de protegir la ciutat de noves amenaces i personatges malvats. Però no ho farà sol, el mateix Spider-Man apareixerà d'un univers alternatiu per ajudar-lo, en companyia d'altres amics aràcnids amb els mateixos superpoders. Tots junts hauran de fer equip per enfrontar-se a en Kingpin, el creador del «Supercol·lisionador», un invent que podria acabar amb la realitat tal com la coneixem.

Títol original: Spider-Man: Into the Spider-Verse

Gènere: animació, acció

Durada: 117 minuts.

Edat recomanada: + 10

Al començament de cada sessió, l’equip educatiu de CaixaForum presenta la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques per interpretar-la i gaudir-la, i convida el públic assistent a un debat en família posterior a la projecció.

A continuació, us podeu descarregar la fitxa educativa amb més detalls sobre la projecció per preparar la visita i en la qual, a més a més, proposem algunes activitats que s’hi relacionen per seguir gaudint-la des de casa.

Blockbuster
Very visual
A safe bet
Family
Kids
All audiences

No intermission

Where it takes place

Av. Blondel, 3.
25002
Lleida
973270788

Apropa equipamient contact

Servei d’Atenció al Visitant de CaixaForum Lleida caixaforumlleida@magmacultura.com
973270788