2024/09/28
Saturday
Schedule
morningSessions
Duration: 
12h
Languages: 
Spanish
Catalan
Induction loop
Easy reading hand programs
Sign language translation
Vibrating backpack
Support staff
Places available for wheelchair users
Captions
Since 3 €

Free visit
Other

QUÈ ÉS L’INSPIRA? El 2018 la Fundació MAP va organitzar el festival Inspira per celebrar els 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès. Després de la bona acollida de la primera edició, La Fundació MAP decideix repetir l’experiència. La idea principal de l’Inspira és fer un festival accessible, posar a l’abast de tothom la cultura i les arts escèniques i mostrar les diversitats dalt de l’escenari. 

OBJECTIU: trencar barreres i posar la cultura, la música i les arts escèniques a l’abast de tothom. També d’aquelles persones que no poden accedir-hi a causa d’alguna dificultat. L’Inspira també vol donar visibilitat i normalitzar la discapacitat. Per això ofereix una programació inclusiva, amb espectacles protagonitzats per persones amb capacitats diverses. L’Inspira garanteix un espai i un horari accessibles. També l’accessibilitat cognitiva a les informacions del festival i als espectacles.

ESPAIS DEL FESTIVAL ESCENARI TALENT: Lloc on es donarà veu a diferents col·lectius i entitats vinculades a la cultura, la discapacitat i el tercer sector. L’objectiu és oferir un espai de sensibilització a través d’activitats artístiques i d’espectacles. ESCENARI VALORS: Escenari on es faran els principals concerts. ZONA SOMNIS: Espai amb activitats, espectacles i tallers per a un públic infantil i familiar. ZONA FELICITAT: Espai de serveis i food trucks perquè les persones no hagin de sortir i puguin menjar dins el festival. 

Artistes confirmats EDICIÓ 2024 : BUHOS - AMBAUKA - MISHIMA - LIANT LA TROCA- AMICS DE LES ARTS - JOSE GALAN

Outdoor
Blockbuster
Very visual
A safe bet
Adults
Family
Kids
Youth
All audiences

High demand
Outdoor
Performance standing
Long-running show
Unnumbered show

Where it takes place

Carretera de Barcelona, 3
17500
Ripoll

Apropa equipamient contact

Eva Córdoba López eva.cordoba@fundaciomap.com
972703104
Advisory hours: 
De 9h a 14h

Sessions

Saturday
28
September
Time
11:00

Accessibility

  • Induction loop
  • Easy reading hand programs
  • Sign language translation
  • Vibrating backpack
  • Support staff
  • Places available for wheelchair users
  • Captions