2024/03/08
Friday
Schedule
nightSessions
Duration: 
1 h 20 min
Languages: 
Spanish
Since 3 €

Show
Music
Hip hop

Bewis de la Rosa ens presenta el seu primer àlbum Amor más que nunca, on presenciem el germen i desenvolupament del rap rural. Aquest xafarranxo de recerca polièdrica ens proposa dos eixos de reflexió: l'amor i el món rural.

Observem un univers escènic amb clares referències a la tradició castellana, on música, dansa i performance s'entrellacen. Hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore amb unes lletres carregades de discurs. Apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental partint des de l'amor i l'art com a mitjans de transformació social amb mirada crítica a l'amor romàntic, tot plantejant noves formes de gestió emocional des de les no-monogàmies.

Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els seus vessants, tot un descobriment!

L’acompanyarà aquesta nit PD Sunday, la targarina Bibiana Hinojosa, que ens porta una sessió plena d’energia feminista i 100% ballable de rock’n’roll, ska, disco, funky, salsa i cúmbia en vinil.

A safe bet
All audiences

Unnumbered show

Where it takes place

Pl de les Nacions sense Estat
25300
Tàrrega
973310731

Apropa equipamient contact

Teresa Garcia Bosch tgarciab@tarrega.cat
Anna Bonastre abonastre@tarrega.cat
973310731
Advisory hours: 
De 10 a 15 hores

Past sessions

Friday
08
March
Time
22:00
Place
Espai Mercat