Trio Tragique
2024/04/20
Saturday
Schedule
nightSessions
Duration: 
1 h 30 min
Languages: 
Catalan
Brochures in Braille
Since 3 €

Show
Music
Classical

Organitza: Fundació Orfeó Lleidatà

Amb la col·laboració de: ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya)

Amb el suport de: Fundació Horitzons 2050

CLÀSSICA OBERTA és un nou cicle de l’Espai Orfeó que vol reinventar els concerts de música clàssica, oferint al gran públic propostes  variades i de qualitat, en un format de Cafè Concert. Una manera més informal, propera i accessible de presentar la música clàssica a un públic ampli, divers i inter generacional. Tots els concerts comptaran amb la conducció del professor Mario Peña y Lillo, qui obrirà el diàleg amb els musics i el públic, al voltant de les obres interpretades i els seus compositors. 

 

Aquest jove trio de clarinet, viola i piano, és una formació instrumental no massa convencional en les agrupacions de música de cambra. La mateixa singularitat té el seu repertori, que ens permetrà redescobrir obres perdudes en el temps de compositors que van tenir un gran reconeixement a la seva època.

Sota el mestratge del gran repertorista Kennedy Moretti, el Trio Tragique ens proposa un apassionant viatge per les obres d’alguns dels grans oblidats del romanticisme musical, com Max Bruch i Carl Reinecke.

All audiences

High demand

Where it takes place

C. Sant Martí, 60-62
25004
Lleida
973233554

Apropa equipamient contact

973233554
Advisory hours: 
De 8.30 h a 15.00 h

Past sessions

Saturday
20
April
Time
20:00

Accessibility

  • Brochures in Braille