Cia. Festuc Teatre
2023/12/22
Friday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
55 minuts
Languages: 
Catalan
Sign language translation
Since 3 €

Show
Theater
Puppets/Objects

NADAL AL TAC- Espectacle familiar

 

La Bunji, és una coala que viu al bosc d’eucaliptus, Els Coales, tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de l anostra protagonista porta de cap a la seva tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se..., per què no es comportat com la resta? Un fet inesperat en el seu dia a dia , farà que s’allunyi del seu entorn. Que passarà amb la petita coala? Veniu a descobrir-ho.

Un espectacle de teatre i titelles ambientat en la fauna australiana que ens parla de la riquesa de la diversitat, el respecte i l'amor cap a la natura i la innocència dels més petits! Amb una exòtica escenografia i dues intèrprets que, a través de la narració i algunes cançons enganxaran el públic des del primer moment. Un espectacle on no hi faltarà l'emoció, la diversió i la reflexió tant característiques en les obres de Festuc Teatre. 

Autoria i text: Ingrid Teixidó  Direcció artística: Pere Pàmpols Interpretació: Clara Olmo i Patricia Haro Llengua de signes: Merche Chacón Llum i so: Alex Roselló Espai escènic i titelles: Joan Pena i Elisabet Pané- Escena Plàncton Composició musical: Frank Moreno Producció executiva: Elisabet Satorra- Festuc Teatre S. L.

A safe bet
Family
Kids

Where it takes place

Av. Rei en Jaume, 118
08440
Cardedeu
662075604

Apropa equipamient contact

Olga Vinyals Martori vinyalsmo@cardedeu.cat
662075604
Advisory hours: 
De dimecres a divendres de 9 a 14h.

Past sessions

Friday
22
December
Time
18:00

Accessibility

  • Sign language translation