5
2023/04/14
Friday
Schedule
nightSessions
Duration: 
90 min
Languages: 
Other
Since 3 €

Show
Theater
Contemporary text

Kukunka Teatre, després de l’èxit de “André i Doriné” i  “Solituds”, i amb el mateix equip creatiu. Aposta un cop més pel llenguatge de la màscara sencera, sense paraules per explicar aquesta història que succeeix en un nucli familiar.

Una parella heterosexual que, estimant-se amb bogeria, volen fervorosament tenir un fill/a que sigui fruit d'aquest amor. Després d'un llarg procés ple de dificultats per concebre, i el conseqüent dolor, frustració i desgast que això pot generar, finalment aconsegueixen quedar-se embarassats. Els obstacles patits pel camí fan que protegeixin la seva criatura com un tresor. I protegint-ho, el desprotegeixen. Volent el millor, el desproveeixen d’eines per protegir-se de la vida. I la vida li fa mal.

El 2019, es van obrir més de 5000 expedients a Espanya per casos de violència filio parental, que és com es denomina el conjunt de conductes reiterades de violència física o psicològica dirigida dels fills/es als progenitors, o aquells adults que ocupen el seu lloc. Segons la Fundació Amic, aquest número només inclou un 10% o 15% de tots els casos que presumiblement tenen lloc a Espanya. Es tracta d'un problema tabú a què les famílies s'enfronten sovint amb vergonya, sense eines i en solitud. Partint d'aquesta realitat, Kulunka teatre ens proposa aquest espectacle.

Autoria: Iñaki Rikarte, José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo
Direcció: Iñaki Ricarte
Màscares: Garbiñe Insausti
Coproducció: Kukunka teatre, Centre Dramàtic Nacional, Teatre Arriaga de Bilbao, Teatre Victoria eugènia de Donosti

Intèrprets:
José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo

Teatre gestual i de màscares
Durada: 90 min

All audiences

Where it takes place

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat
934036795

Apropa equipamient contact

Ariadna Cruz acruz@l-h.cat
934032930
Advisory hours: 
De 9 a 15 h

Past sessions

Friday
14
April
Time
20:00
Place
Sala A - Teatre Joventut