2022/10/29
Saturday
Schedule
nightSessions
Languages: 
Catalan
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Show
Music
Band

Neptú és el pseudònim acollit per Vicent Monfà, artista i productor de Lleida ciutat. Després d’haver format part de la banda reggae/pop KOERS component cançons, tocant els teclats i cantant, haver produït a artistes locals com Hoven, Shad Demn, Javi Queralt, Anser. Bredda, La Niña Paracaídas.

Així com haver participat en la lletra i composició d’algunes cançons de renom com Despertem El Món (Cançó d’estiu de Catalunya Ràdio i TV3), La Idea Brutal (Primer single d’EMLAN) o El Millor Regal (Jingle nadalenc promocional per a l’empresa Bivid), Neptú apareix a l’escena amb el single DORM, un tema que resumirà l’estat espiritual en el que es troba l’artista després d’haver passat una llarga època creant i escrivint cançons per a tercers.

Desperta serà el primer disc de Neptú.

L’imaginari que envolta aquest treball representa una revolució espiritual en tota regla, una revelació de l’ànima que invita a deixar el que estiguem fent per mirar-nos a nosaltres mateixes i retrobar-nos amb aquella part oblidada que roman en el fons dels nostres cors; La puresa i la il·lusió de viure que teníem quan érem infants, la insensatesa de somiar sense límits, les ganes de mostrar-se al món honestament i sense filtres… Pretén ser una explosió èpica i motivacional amb ànim de remoure les parets interiors decada individu positivament, una onada de llum i esperança en temps de distòpia. «Avui he somiat» i «UNIVERSAL» són els dos primers avançaments d’aquest disc, els quals ja es poden escoltar a totes les plataformes digitals. Cadascun d’aquests avançaments ve acompanyat d’un videoclip que es pot visualitzar al canal de YouTube de l’artista.

Autism friendly
All audiences

High demand
Alcohol or drug consumption
Unnumbered show

Where it takes place

C. Sant Martí, 60-62
25004
Lleida
973233554

Apropa equipamient contact

973233554
Advisory hours: 
De 8.30 h a 15.00 h

Past sessions

Saturday
29
October
Time
20:30

Accessibility

  • Places available for wheelchair users