2022/11/19
Saturday
Schedule
nightSessions
Since 3 €

Show
Music
Jazz

Un somni fet realitat! Fapy Lafertin trepitja per primera vegada el Festival Django L’H. Fapy, músic manouche nascut a Bèlgica el 1950, és un dels guitarristes més representatius de la seva generació. La seva musicalitat, la poesia del seu fraseig i les seves composicions, l’han situat com un dels músics manouche que millor ha mantingut l’essència musical de la seva comunitat, coneixent i respectant la figura del mestre Django Reinhardt i regalant-nos una veu pròpia amb molta sensibilitat.

Ens visita en companyia del guitarrista manouche holandès Paulus Schäfer, ja conegut pel públic del Festival. Un músic inquiet, que no ha deixat de treballar per ampliar els seus horitzons musicals, combinant la sonoritat més clàssica del jazz manouche amb estils més contemporanis propis del segle XXI. El virtuosisme instrumental, el  gran so i el seu fraseig equilibrat i melòdic, fa que es converteixi en el company ideal de Fapy Lafertin.

El Tàndem format per Fapy i Paulus fa anys que omplen escenaris a tot el món. Aquest concert al teatre joventut serà una nova data històrica a la ciutat, i per a tots els amants del jazz manouche, del swing, de la música en general. Un dels concerts més imperdibles de la trajectòria del Django L’H!

Fapy Lafertin, guitarra solista
Paulus Schäfer, guitarra solista
Quim Martínez, guitarra rítmica
Queralt Camps, contrabaix

Festival Django

All audiences

Where it takes place

C. Joventut, 4-10
08904
L'Hospitalet de Llobregat
934036795

Apropa equipamient contact

Ariadna Cruz acruz@l-h.cat
934032930
Advisory hours: 
De 9 a 15 h

Past sessions

Saturday
19
November
Time
20:00
Place
Sala A - Teatre Joventut