10/10/2024
Jueves
Horario
tardeSesiones
Duración: 
1 h
Idiomas: 
Català
Plazas para grupos
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Presentación
Otros

Com funciona l’economia de l’atenció? Dediquem hores i hores al dia a estar al corrent del que passa a les plataformes digitals. Revisem les “nostres” xarxes i actualitzem els “nostres” perfils sense ser conscients que són propietat d’empreses tecnològiques que dissenyen aquestes plataformes, precisament perquè dediquem hores de la nostra atenció a alimentar-les tant de continguts com de dades.

A càrrec de:

Nico Matji, productor de curtmetratges i llargmetratges de dibuixos animals, entre els quals destaca la saga d’animació de Tadeo Jones.

José María Jiménez, xef creatiu del Restaurant Cortijo La Loma, amb anys d'experiència al món de l'alta gastronomia i inspirat pel món de les molècules aromàtiques en la creació de nous plats.

Mar Manrique, periodista i editora de la newsletter sobre periodisme i mitjans de comunicació Fleet Street. Treballa a la consultora Prodigioso Volcán.

Ícaro Moyano, director d’Estratègia per a GroupM a Espanya, on lidera mStudio, l’àrea encarregada de projectes de contingut, influència, experiència de marca i producció.

Todos los públicos
Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
10

Donde se hace

Carrer dels Ciutadans, 19
17004
Girona
972483978

Contacto del organizador

972209836

Sesiones pasadas

Jueves
10
Octubre
Hora
18:30
Espacio
CaixaForum Girona

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas