Yo soy una fiesta
21/09/2024
Sábado
Horario
tardeSesiones
Duración: 
50
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Espectáculo
Teatro
Texto contemporáneo

Què prefereixes, una festa per a oblidar o una festa per a recordar? Amb aquest muntatge, la companyia La Resistència Teatre ha guanyat el Premi Art Jove 2023 de les Illes Balears.

Després de la inesperada mort de la seva padrina, n'Àngela decideix afrontar el seu dolor donant un gir a la lògica del món organitzant la festa d'aniversari de la seva àvia absent. Aquest esdeveniment li enfronta a un altre conflicte que ha estat negant. Ara no sols ha perdut a la seva padrina, sinó que també se sent sense mare. La seva amiga Cami, que a vegades sembla ser ella mateixa o totes les dones del món, li acompanya i li fa veure que la festa amaga preguntes que ha d'estar disposada a enfrontar.

Yo soy una fiesta és una obra de teatre físic en la qual s'exploren, entre calamars i confeti, temes com les àvies, la identitat, el dol i el rol de les mares. La proposta és contemporània, no segueix una estructura lineal. A través d'escenes fragmentades, el públic descobrirà el que està per sota d'aquest entramat surrealista i, al mateix temps, quotidià.

La posada en escena presenta cossos en constant moviment, que ballen, sofreixen, parlen, riuen i ploren. A més, s'enriqueix amb visuals disruptives i veus que semblen venir des de lluny. L'obra és un drama disfressat de comèdia: encara que és fàcil riure i empatitzar amb els personatges, el rerefons és profundament sensible.

Adultos
Jóvenes

Sin entreacto

Donde se hace

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma
971219700

Contacto del organizador

Beatriu Solivellas Aguiló b.solivellas@teatreprincipal.com
971219699

Sesiones

Sábado
21
Septiembre
Hora
19:00
Espacio
Sala Petita

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas