09/11/2024
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
1 h 20 min
Idiomas: 
Català
A partir de 2 €

Espectáculo
Teatro
Texto contemporáneo

PAU COYA, AMB UN TEXT NOMINAT ALS PREMIS DE LA CRÍTICA I ELS MAX, FAULA SOBRE UN FET REAL QUE TRACTA SOBRE L’HOMOFÒBIA I LA TERGIVERSACIÓ.

 

Quan en Dani denuncia haver estat víctima d’una brutal agressió LGTBIfòbica, la seva història es torna viral a nivell nacional. Les xarxes bullen, ocupa portades de diari i tertúlies televisives, i fins i tot fa que els màxims dirigents polítics s’hi manifestin.

No obstant això, hi ha alguna cosa del seu testimoni que sembla no convèncer els investigadors del cas i, sobretot, l’opinió pública. S’ho ha inventat tot? I en cas de ser així, per què ho ha fet?

Pot una presumpta denúncia falsa desacreditar el patiment de tot un col·lectiu? Estigma i linxament mediàtic van de la mà en aquesta peça inspirada en un cas real i que protagonitzen Dafnis Balduz i Albert Salazar.

FITXA ARTÍSTICA:
Autor: Pau Coya / Direcció: Nelson Valente / Repartiment: Dafnis Balduz i Albert Salazar / Ajudantia direcció: Elna Roca / Escenografia: Paula Font / Il·luminació: Dani Gener / So: Roger Blasco / Vestuari: Paula Font

Emociones fuertes
Éxito de la temporada
Éxito entre los jóvenes
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes

Donde se hace

c/ Roger de Llúria, 7
25430
Juneda
973150014

Contacto del organizador

Ramon Giné cultura@juneda.cat
Informació del centre info@campjuneda.cat
973150014
Horarios asesoramiento: 
10h a 14h de dilluns a divendres

Sesiones

Sábado
09
Noviembre
Hora
20:00