01/07/2024 al 30/06/2025
Martes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado, Domingo
Horario
mañana, tarde
Duración: 
60 min
Idiomas: 
Español
Català
Plazas para grupos
Bucle magnético
Información en Braille
Información en lectura fácil

Visita comentada
Museos y exposiciones
Historia

La visita guiada comença per l’accés a la part de clausura, però cal tenir en compte que el sòl és terra batuda i que les persones amb mobilitat reduïda hauran d’accedir als diversos espais per la part posterior del monument. A continuació es visita la part de la vida en comunitat i s’accedeix a l’església, que es va reobrir a principis d’aquest any 2024. Després s’accedeix al claustre del record i a les estances del seu voltant on es pot seure. Finalment, es retorna a la plaça de l’església i es puja cap al claustre major per tal d’accedir a una de les cel·les restaurades d’un pare cartoixà. En aquest espai només s’hi pot accedir a través d’unes escales. També hi ha un segon pis on trobem els horts de la cel·la i des d’on es veu una panoràmica de tota la Cartoixa d’Escaladei. Per acabar, a l’entrada del monument hi ha un audiovisual opcional d’uns 20 minuts de duració on es veuen diverses imatges tant antigues com actuals de diverses cartoixes.

 

La visita està pensada per anar fent parades i poder seure en alguns espais, tot i que no sempre hi ha lloc per a totes les persones visitants. Es disposen d’uns tamborets plegables per si alguna persona les vol utilitzar. És un monument amb un clima bastant extrem, així que la millor època per visitar-lo és a la primavera o a la tardor.

 

PER ACCEDIR AL MONUMENT: 

Els vehicles que accedeixen al pàrquing del monument han de passar per un arc en biaix per on no poden accedir autobusos que siguin més alts de 3,90 metres i més llargs de 12 metres. Des d’aquest punt al monument hi ha uns 900 metres de distància.

Adultos

Al aire libre
Espectáculo de pie
Precio: 
Precio a partir de:

15€ per grup

Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
25

Donde se hace

Rambla de la Cartoixa, s/n
43379
Escaladei
977827006 / 977638556

Contacto del organizador

977827006 / 977638556
Horarios asesoramiento: 
De dimarts a divendres de 10 a 14h