27/06/2024
Jueves
Horario
nocheSesiones
Duración: 
75 min
Idiomas: 
Català
Gratis

Espectáculo
Otros

El Festival sota la Palmera ha preparat una nit molt especial per deixar-vos emportar per la il·lusió, una vetllada màgica on tres magues i dos mags us oferiran una selecció dels seus millors efectes màgics que combinen la màgia, el teatre i la comèdia.

A més, a partir de les 20.30 h hi haurà una Jam Session de màgia de prop oberta a tots el mags joves que vulguin mostrar el seu talent.

Judit Fuster i Anna Montserrat (Barcelona) s’han ajuntat i els focs han esclatat! Un còctel d’humor i màgia on es trenquen tots els esquemes, són dones, són de la tercera edat, independents i de fet, són parella. Amb tots aquests ingredients la diversió està garantida! El seu missatge és empoderar a la dona i visibilitzar l’homosexualitat de les dones i reivindicar que les persones grans no són un moble vell, sinó una obra d’art treballada dia a dia.

Fèlix Brunet (Girona), amb 25 anys d’experiència professional, ha actuat en 9 països, domina diverses tècniques; màgia de prop, màgia còmica per adults, mentalisme, il·lusionisme i molt d’humor.

Maga Game (Vic, Barcelona), Laia Baulenas Pladevall, més coneguda com a Maga Game, és una jove artista de 20 anys. El seu interès per la màgia comença des de molt petita, a l’agost del 2012, quan es presenta a un concurs de màgia a les festes del carrer de Gurb de Vic. I amb només 8 anys, aconsegueix guanyar el primer premi al jurat popular.

Mag Gerard (Tarragona), Mag Gerard pertany a una nova generació de mags que barreja de forma original i sorprenent màgia i stand – up comedy. Aquest divertit mag ha presentat al llarg de la seva trajectòria diferents espectacles de diferents formats en totes les especialitats de la màgia: Close – up, escenari, grans il·lusions… per a públics de diferents nacionalitats. Ha estudiat a l’escola d’Ana Tamariz a Madrid on ha après les tècniques de l’il·lusionisme de la mà de grans mestres com Juan Tamariz o Gaetan Bloom entre d’altres.

Al aire libre
Todos los públicos

Donde se hace

Plaça Imperial, 1
43002
Tarragona
977296251

Contacto del organizador

Georgina López glopez@tarragona.cat
Isaac Fernández ifernandez@tarragona.cat
977251873
Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 9.30 a 14.00 hores Dimarts i dijous de 16.30 a 19.00 hores

Sesiones pasadas

Jueves
27
Junio
Hora
21:00