Estilo actual: Estándar
A l’hora de dissenyar o crear una activitat per a persones amb diversitat, què hem de tenir en compte? Per on comencem?
Marta García Cano i Ana Cebrián ens obren les portes a les preguntes necessàries per acceptar el repte i començar a treballar. Com acceptar la incomoditat, la dificultat, el dubte?
Una ponència on es va experimentar en primera persona com el canvi és possible i l’actitud és el principal aliat per trobar possibilitats.
Ana Cebrián, Doctora en Belles Arts per la Universidad Complutense de Madrid.
El seu camp d'acció gira fonamentalment al voltant de la visibilitat i empoderament
de les minories, com a productors culturals i actors socials de la seva pròpia transformació. Forma part de l'equip gestor del Espacio Afroconciencia.
A Pedagogías Invisibles coordina al costat d'altres companyes les línies d'accessibilitat
i col·lectivitats, i participa en projectes de mediació cultural i formació, fent especial atenció als processos d'aprenentatge i autogestió de nens i adolescents.
Marta García Cano, Doctora en Belles Arts (Menció Europea Universitat Complutense de Madrid). Artista i mediadora cultural, és docent a la Facultad de Educación
de la Universidad Complutense de Madrid i al Máster de Educación Artística
en Entidades Sociales y Culturales. Les seves línies d'investigació són 3: estratègies
de l'art contemporani com a aprenentatge transversal, art com a format pedagògic per a la transformació i la mediació com activisme. Coordina les línies d'accessibilitat i col·lectivitats, desenvolupa programes de mediació cultural i participa en la línia de formació.
Acerca Cultura, ¡aún más cerca!
Selecciona tu provincia y disfruta de la cultura para todos