31/07/2023 al 30/12/2023
Lunes, Miércoles, Jueves, Viernes, Sábado, Domingo
Horario
mañana, tarde
Duración: 
1h
Plazas para grupos
Gratis

Visita libre
Museos y exposiciones
Artes plásticas y visuales

Nancy Holt / Dins fora és la primera gran exposició europea que explora el llegat artístic de Nancy Holt a través d’una àmplia selecció d’obres que comprèn des de 1966 fins a 1992.

«Dins i fora» són dues provocacions que tracen una ruta al llarg de les cinc dècades de producció artística. La poesia espacial i visual de Holt convida a reconèixer els sistemes ocults que constitueixen i estructuren les maneres d’estar i de percebre el món.

Nancy Holt (Worcester, Massachusetts, 1938 - Nova York, 2014) va ser una figura central en l’escena artística de Nova York i una pionera de les instal·lacions site-specific i la imatge en moviment. Se la va vincular sovint als moviments del land art i l’art conceptual nord-americà, tot i que la seva obra és menys coneguda que la dels seus col·legues masculins, una situació que aquesta exposició aspira a corregir. Més que cenyir-se a aquestes classificacions de la historiografia de l’art, ella mateixa preferia ser identificada com una «artista de la percepció».Al llarg de cinc dècades va fer preguntes sobre com podríem entendre el nostre lloc al món, investigant la percepció, els sistemes i el lloc. 

Nancy Holt / Dins Fora presenta una important selecció de la seva obra i posa en relleu la diversitat d’una pràctica artística que inclou poesia concreta, peces sonores, land art, intervencions arquitectòniques, llibres d’artista i dibuix. Així mateix, l’exposició també presenta documentació de les seves pràctiques.

 

 

Todos los públicos
Mínimo de plazas del grupo: 
5
Máximo de plazas del grupo: 
10
Más información del horario: 
Diumenges: matí Confirmar dia visita i horaris

Donde se hace

Plaça dels Àngels, 1
08001
Barcelona
934121413

Contacto del organizador

Servei Educatiu Macba educacio@macba.cat
934121413