Trobades amb... La Manso Bijuteria icònica
11/10/2024
Viernes
Horario
tardeSesiones
Duración: 
1 h
Bucle magnético
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Espectáculo
Otros

Darrere de la marca La Manso hi ha Adriana Manso, nascuda el 1994. Amb només 29 anys, l’Adriana ha convertit la seva vida quotidiana en un negoci que fusiona el que és ordinari amb l’extraordinari, i el que és contemporani amb el que és vintage. Des de la seva creació el 2019, La Manso ha guanyat renom pels seus vibrants anells coloristes de resina i altres accessoris inspirats en les tendències dels anys noranta. Les seves peces, ja icòniques, estan confeccionades a mà a partir de motlles europeus dissenyats especialment i les han lluït celebritats com ara Madonna, Lily-Rose Depp, Bella Hadid, Dua Lipa, Rosalía i Bad Gyal, a més d’aparèixer la marca en publicacions prestigioses com VogueVanity Fair i WWD, de manera que s’ha consolidat com un referent en la bijuteria de luxe contemporània.

  • En aquesta trobada, l’Adriana farà un recorregut per la seva trajectòria, des dels inicis fins a aconseguir col·laborar amb Jean Paul Gaultier o Florence Tétier.

Presentació a càrrec de Margalida Mateu, periodista i gestora cultural. Actualment, és la directora i presentadora de Téntol, projecte multiplataforma sobre el patrimoni lingüístic i cultural de les Illes Balears

  • Generar espais de trobada amb els creadors més destacats: vet aquí l'objectiu fonamental de Trobades amb..., les sessions que organitza CaixaForum des del 2012. El punt de partida és la ferma convicció que els llocs de reunió i escolta activa són necessaris, per conèixer conjuntament i de prop quins són els processos i les trajectòries de qui es dedica a la creació en qualsevol de les seves formes.

En aquest sentit, no són conferències sinó cites que ens convoquen per fomentar la curiositat i la motivació, com també fer circular els valors de la creació. I, és clar, promoure preguntes, perquè la cultura és, o hauria de ser sempre, una investigació en moviment constant que pren la forma del diàleg amb l'altre.

Les conseqüències de cada Trobada amb... són diverses i difícils de concretar: sabem com arribem a una cita, però mai no com en sortim.

Éxito de la temporada
Éxito entre los jóvenes
Una apuesta segura
Adultos
Jóvenes

Muy solicitado
Ambiente oscuro
Sin entreacto

Donde se hace

Plaça de Weyler, 3
07001
Palma
971178512

Contacto del organizador

Atenció al visitant CaixaForum Palma icaixaforumpalma@magmacultura.com
971178512

Sesiones

Viernes
11
Octubre
Hora
19:00
Espacio
CaixaForum Palma

Accesibilidad

  • Bucle magnético
  • Plazas disponibles para silla de ruedas