18 Enero 2025
10:00
Duración
4 hores
Plazas
40
Ascensores adaptados
Lavabos accesibles
Accessible parking
Plazas disponibles para silla de ruedas
Transporte público adaptado próximo
5€
  • Museos y exposiciones
  • Artes plásticas y visuales

Descripción

Educa amb l’Art és un curs que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors i educadores a través de les diferents disciplines artístiques. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota! És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com la cultura pot ajudar-nos en el dia a dia. Adreçat a professionals de l'acció social i educativa.   

La formació s'adreça a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir! 

Més informació d'aquesta sessió a partir de setembre. 

Les inscripcions s'obriran el 17 de setembre de 2024

 

Informació sobre el Curs 2024/25: Celebrar el Cos

Què és motiu de celebració? Quines excuses necessitem per a celebrar una festa?

I si celebrem allò més vital, quotidià i alhora extraordinari? el cos. Celebrar la meravella de respirar, bategar, sentir i bellugar-nos de manera diversa, personal i única. Durant el curs Educa amb l’Art 24/25 celebrarem cada cos, tot el cos! 

El cos és un territori viu i comú a tots els éssers vius, un entramat complex i fascinant, amb cèl·lules, teixits, òrgans, aparells i sistemes que cooperen i es coordinen per a mantenir-nos vives, sense adonar-nos!

El curs posarà atenció en els òrgans, aparells i sistemes del cos humà, una invitació per prendre consciència, aprendre’n, connectar i súperviure. 

El cos és casa nostra, el nostre jardí, el nostre cosmos, és la nostra presó, el nostre hospital, el nostre parc d’atraccions i la nostra pista de ball... com ens hi relacionem? Podem millorar a través de l’art i la cultura la relació amb el propi cos i els d’altri? Trobarem un camí per a expressar-nos, habitar amb salut el nostre cos-territori, gaudir de la diversitat i generar relacions fructíferes i gojoses. Ens celebrem? Estàs convidada a la festa.

 

Metodologia Educa amb l'Art

Les formacions Educa amb l'Art són de tipus pràctiques i dinàmiques, l'objectiu és que aprenem a utilitzar les arts en el nostre dia a dia però també elevem el nostre estat d'ànim i la nostra motivació. Sempre hi intervenen tres aproximacions:

  • Experimentació individual i grupal. 
  • Vivència personal.
  • Marc teòric per facilitar la comprensió, el diàleg i la posada en com

 

Equipamiento

Palau Nacional, Parc de Montjuïc
41.3688074
2.1533917